Litt om Toyota Drammen AS

Toyota Drammen AS er et selskap i Bauda-konsernet som har hovedkontor i Oslo. Konsernet består av morselskapet Bauda AS og seks større forhandlervirksomheter i Oslo, Asker og Bærum, Drammen, Romerike, Sørlandet, Østfold og Follo. Toyota Motor Corporation er deleier i Bauda-konsernet.

Toyota Drammen AS er forhandler av Toyota i Buskerud. Virksomheten drives fra et anlegg på Åssiden i Drammen og et anlegg i Lier.

Vi er en komplett bilvirksomhet. I tillegg til salg av nye og brukte biler, deleavdeling og verksted på begge anleggene, har vi også kundemottak for bilskade på Åssiden. Vi er til for både privatkunder og firmabilkunder. Toyota in Business er vårt eget firmabilkonsept, skreddersydd for firmabilkunder med krav til spesielle produktløsninger, samt leasing og biladministrasjon.
Toyota Drammen AS jobber etter de verdiene og forretningsmetodene som er beskrevet i ”The Toyota Way”. Våre to viktigste verdier er:

  • Respekt for mennesker – både kunder, ansatte, samarbeidspartnere og leverandører
  • Kontinuerlig forbedring – det er alltid mulig å gjøre ting bedre

Toyota Drammen AS jobber mot følgende mål:

  • Vi skal ha bilbransjens mest fornøyde kunder
  • Vi skal ha positive og motiverte medarbeidere med ekte kundeorientering
  • Vi skal bidra til at Toyota blir oppfattet som Norges ledende bilorganisasjon innen kvalitet, miljø og samfunnsansvar
  • Toyota skal være det mest kjøpte bilmerket i vårt distrikt
  • Vi skal ha god lønnsomhet

Du er hjertelig velkommen innom oss for en bilprat. Vi har dyktige selgere som kan gi deg gode råd om både våre modeller, produktfordeler, bilholdskostnader, miljø og ikke minst sikkerhet – både for deg og familien. På verkstedet møter du våre kompetente kunderådgivere som kan gi deg råd om vedlikehold, og om våre tilleggsprodukter.

Velkommen til Toyota Drammen AS!