Er bilen din vinterklar?

Se her for gode råd og tips

Vinteren nærmer seg med alt den har å by på - snø, kuldegrader, regn og forhåpentligvis litt sol. Det er viktig at du og bilen din er godt rustet til å tåle dette. Om du trenger å skifte lyspærer, etterfylle eller skifte olje, trenger hjelp til å sjekke dekkene eller er det  på tide med nye dekk? Du kan få mange tips her.

Lys og sikt

Våre øyne er ikke skapt for dårlige lysforhold og i mørket reduseres synet med opp til 70%. Det er derfor det klare lyset fra Toyota lyspærer utgjør en så stor forskjell for sikker kjøring. Våre lyspærer har kvartsglass som sikrer lang levetid, tåler høye temperaturforandringer og fuktighet. Våre lyspærer er spesialtilpasset hver enkelt av våre modeller.

 

Motor og olje

Motoroljen skal smøre, kjøle og rense. I gammel motorolje samler det seg slagg og avfallsstoffer som må fjernes. Vi benytter Toyota olje – en olje med utsøkt kvalitet med førsteklasses egenskaper. Toyota Olje er utviklet parallelt med Toyota motorer. Et produkt som møter anerkjente internasjonale standarder definert av American Petroleum Institute (API). Kun det beste er godt nok for din Toyota.

 

Slitt frontrute eller steinsprut

Har du slitt frontrute eller steinsprut? Vi har lang erfaring med bilglass. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres eller er ruten slitt, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Vi bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota. Vi tilbyr også lakkstift som er beregnet hvis du har steinsprut eller riper, slik at du unngår rustskader.

 

Batterier

Moderne biler er utstyrt med enormt mye elektrisk utstyr, inkludert detaljer som krever energi selv om motoren er slått av. Derfor er det viktig å ha et pålitelig og sterkt batteri. Toyota batterier tilfredstiller alle krav og er designet for optimal ytelse gjennom dets levetid. Våre batterier er tilpasset hver enkelt modell og motor.

 

Bremser

Det er farlig å kjøre med slitte bremseklosser. De tar ujevnt og dette kan føre til at bilen går rundt når du bremser. Vær derfor oppmerksom på ulyder eller redusert effekt under bremsing. Ta ingen sjanser med sikkerheten – du må kunne stole på bremsene i bilen din. Toyota bremseklosser er laget spesielt for bilen din og sørger for jevn og balansert bremseeffekt under alle temperatur- og værforhold. Våre bremseklosser holder Toyotas høye kvalitetsstandarder.

Varm start på dagen

Ønsker du en bedre start på dagen, redusert utslipp av skadelige avgasser og lavere drivstoff forbruk? Vi tilbyr Defa WarmUp til gunstige priser.

Pris eks. med montering på Auris Hybrid 2016 (og nyere).

Defa Motorvarmer: 3 700,- 

Defa ComfortKit 1900: 6 975,-

Har du behov for lasteløsninger, slik at du får med deg ski, snøbrett eller takboks. Ønsker du å starte dagen med en varm kupè eller har du lyst til å friske opp bilen din med nytt sportslig eller praktisk tilbehør, tilbyr vi et rikt utvalg av tilbehør til din Toyota.

Ta kontakt med oss for nærmere opplysninger

Ski- og snøbrettholder

Holderne er enkle å feste og låses sikkert til Toyota takstativ, slik at du raskt kan laste på ski og snøbrett når du skal ut på tur. Vi leverer ski- og snøbrettholdere i flere ulike størrelser. Varianten med størst plass har plass til 6 par ski eller snøbrett.

Takbokser

Vi tilbyr takbokser fra Skiguard og Packline tilpasset våre modeller. Boksene har et aerodynamisk design og god innvendig plass. Boksene er designet med riktig lengde, form og kapasitet for at du enkelt skal få med vintersportutstyret eller feriebagasjen.

Dekk og felger

Vi samarbeider med Nokian - en ledende dekkleverandør og tilbyr komplette sommer- og vinterhjul til våre modeller. Det er vi som kan dekk til Toyota. Vi har også et rikt utvalg av aluminiumsfelger. Toyotas system for dekktrykkvarsling reduserer risikoen for uhell, samtidig som det bidrar til mindre dekkslitasje og lavere drivstofforbruk. En sensor på ventilen på hvert dekk overvåker lufttrykket

Aluminiumsfelg -  beskyttelse

Toyota Pro Tect for aluminiumsfelger er et silisumbasert belegg som beskytter aluminiumsfelgens overflater mot skitt og støv fra bremsebelegg, veibane og forurenset nedbør.

Bagasje-/hundegrind

Til mange av våre modeller tilbyr vi bagasje-/hundegrind i solid metallnett som forhindrer at bagasje faller fremover underveis eller at hunden hopper over passasjersetene. Sammen med bagasjegrind tilbyr vi også skillevegg som deler bagasjerommet i to rom som passer til to hunder, en hund og bagasje eller forskjellige bagasjetyper.

Toyota bilvask

En konsentrert og økonomisk bilvask som effektivt fjerner skitt og gir en glansfull overflate som varer. Kan benyttes på alle typer lakk.

Isfjerner

Fjerner is raskt fra vinduene - sørger for sikker kjøring.

Felg-rens

Effektiv rens som fjerner støv og skitt fra felgene på bilen din. Kan benyttes på alle typer felger.

Glass-rens

Rengjøring av vinduer er viktig for sikker kjøring. Denne effektive glass-rensen rengjør vinduene på bilen din raskt og gir et perfekt resultat.